Ma már mindenki tisztában van azzal,  mire jó egy kamerás rendszer. Amit kínálunk Önnek, egy korszerű, nagy felbontású rendszer, mely távoli, okostelefonos eléréssel rendelkezik.

A Dahua Technology jelenleg Kína második legnagyobb videó megfigyelő rendszereket gyártó cége, mely mára olyan globális szállítóvá vált, hogy termékei az összesen kontinensen, Európát is beleértve elérhetők.  Világviszonylatban is jelentős szerepet játszik, a Top Security 50 cégek listáján a 9.-edik hellyel büszkélkedhet. A meglehetősen széles skálát átfogó kínálatban, analóg és IP termékek (kamerák, videó rögzítők és szoftverek, stb.) egyaránt megtalálhatók. Magyarországon elsősorban a nagyon jó ár-értékű kameráiról ismert és kedvelt. Tesztjeink és tapasztalatunk szerint ezek az eszközök jó megoldást biztosítanak alacsonyabb költségvetésű, kisebb (4-32 kamerás) videó rendszerek kialakítására így bátran ajánljuk vállalkozások vagy akár magánszemélyek figyelmébe is.

A kamerák 2-5 Mp (megapixel) felbontása biztosítja, hogy a rögzített, vagy az élőképbe belenagyítva felismerhető marad pl. egy arc, vagy rendszám. A új sorozatú rögzítők már némi videóanalitkát is biztosítanak, szoftverük alkalmas arc felismerésre is. Az élőképet, de még a felvételeket is megtekinthetjük ún. távoli eléréssel, azaz internet segítségével pl. egy laptopról vagy okostelefonról is bárhol legyünk is a világban.