A videó megfigyelő rendszerek mára már a korszerű biztonságtechnikai megoldások szerves részévé váltak, bárki számára elérhetőek. Üzletekben, irodákban, pénzintézetekben, üzemekben, családi házakban telepített megfigyelőrendszerek bűnmegelőző ereje nagy, mivel könnyen azonosíthatóvá teszik az elkövetőt, rögzítik cselekményét, ezért meglétük fokozott biztonságot teremt.

A kamerarendszer megoldást jelent akkor is, amikor hosszabb ideig távol kell maradni az üzlettől, otthontól. A tulajdonos a videós rendszer segítségével folyamatos ellenőrzést tud gyakorolni a munkavégzés hatékonysága felett, figyelemmel kísérheti az otthonába történteket a világ bármely pontjáról.

A biztonsági kamerák rendeltetésüket, műszaki adottságaikat, valamint a használati környezet jellemzőit tekintve külön típusokba sorolhatók, amely típusok különböző megoldásokkal akár egymással is kombinálhatók. Ezek alapján beszélhetünk vezetékes és vezeték nélküli, analóg és digitális, térfigyelő és rendszám-felismerő, beltéri és kültéri kamerákról.

Ajánljuk leendő és meglevő ügyfeleink figyelmébe a HD technológián alapuló kamerarendszereket. Előnyük, hogy olcsón, gyakorlatilag egy analóg kamerarendszer áráért, IP minőségű FullHD felbontású képet kapunk nemcsak élőben, hanem a felvételt visszanézve is. Sőt napjainkban a távoli elérés már elvárás. Mobil eszközökről bármikor, bárhonnan elérheti kamerarendszerét!