A legtöbben nem hisszük el, hogy egy kellemetlen, tragikus esemény velünk is megtörténhet. Napjainkban sajnos sokszor értesülünk róla, hogy valamelyik ismerősünk lakásába, üzletébe betörtek. Ekkor együtt érzünk barátunkkal, de nem jut eszünkbe, hogy saját érdekünkben megelőző lépéseket tegyünk, mert bízunk abban, hogy ez velünk nem történhet meg. „Á, tőlem nincs is mit elvinni!”. Hallottunk már számtalanszor, de a betörő mégis talált. Ne bízza magát a véletlenre, tegye meg Ön az első lépést családja, vagyona, ingatlana védelmében!

Egy szakszerűen telepített, megfelelő minőségű tartozékokból álló riasztórendszerrel már magas fokú biztonságot érhetünk el. A betörők sok esetben, csak próbálkoznak, nem készülnek fel alaposan előre a betörésre, és ha meghallják a kültéri sziréna hangját, azonnal elmenekülnek a helyszínről, és csupán jelentéktelen kárt okoztak. Léteznek viszont rutinos tolvajok is, akiket a szirénajelzés önmagában nem rémít meg, mert tudják, hogy épp senki sem tartózkodik a környéken, aki hallaná, vagy aki hajlandó lenne ellenőrizni, hogy miért is szól a szomszéd riasztója. Ezért érdemes távfelügyeleti szolgáltatásunkról is tájékozódni, mivel riasztórendszerünk ezzel a szolgáltatással kiegészítve sokkal hatásosabban működik, így otthonunkat, vagy egyéb ingatlanunkat a bennük található értékeinkkel együtt nagyobb biztonságban tudhatjuk.

Új riasztórendszer telepítése

Új riasztórendszer telepítésekor minden esetben helyszíni felmérést végzünk, hiszen az adott épület kialakítását, adottságait, valamint az Ön igényeit egyaránt figyelembe kell venni annak érdekében, hogy az Ön számára legmegfelelőbb rendszer kerüljön kialakításra, amely hatékonyan, megbízhatóan, de mindennapi életvitelt nem zavarva, működik.

A helyszíni felmérést, valamint a riasztórendszer megtervezését díjtalanul elvégezzük. Amennyiben Ön elfogadja ajánlatunkat, a megrendeléstől számított pár napon belül kiépítjük a megbeszélt riasztórendszert, amely átadás után azonnal használatra kész.

A riasztórendszer ára függ a védendő helységek, érzékelők számától, fajtájától, a távjelzés módjától (vezetékes telefonvonal, vagy GSM/GPRS), a rendszerrel szemben támasztott egyéni igényeitől. Ezért nem tudunk egy általános, egységes árat megadni, szükséges a személyes elbeszélgetés, felmérés. Arra lehetőséget biztosítunk, hogy a rendszer árát ne kelljen egy összegben kifizetnie, lehetősége van 12 vagy 24 havi részletfizetést is választania.

Meglevő riasztórendszer bővítése

A riasztórendszer bővíthetősége érzékelőkkel, egyéb eszközökkel elsősorban az adott rendszerhez tartozó riasztóközpont tulajdonságaitól függ. A riasztóközpont elnevezésében is utal alapvető szerepére, ez a szerkezet irányítja ugyanis az érzékelők, a jelzőberendezések illetve a kezelőegység közötti információcserét. Minden riasztóközpont esetében meg van határozva, hogy hány zónát (érzékelőt) tud kezelni. Ha nagyobb teret szeretnénk megfigyelés alatt tartani, vagy meglévő mozgásérzékelőinken kívül további érzékelőkkel szeretnénk rendszerünket bővíteni (pl.: szénmonoxid-, gáz-, füst-, hőérzékelő, stb.), akkor ez általában úgynevezett zónabővítőkkel elérhető. Ha utólagos kábelezésre már nincs lehetőség, a kívánt bővítés vezeték nélküli eszközökkel is megoldható.

Azokban az esetekben, mikor több érzékelőt kellene a meglévő rendszerhez illeszteni, mint amennyit a riasztóközpont kezelni tud, szükség van a központ lecserélésére. Ez azonban csak ritka esetben fordul elő, és az addig már meglévő egyéb elemeket természetesen nem kell cserélni.

Ebben az esetben felmérésünk során az Ön elvárásait, valamint a riasztóközpont korát, tulajdonságait, az épület jellegét figyelembe véve adunk ajánlatot a rendszer bővítésére.

Karbantartás, javítás

Cégünk vállalja riasztó- és videósrendszerek időszaki karbantartását, valamint javítását. A jogszabályoknak megfelelően új telepítésű rendszereknél 12 hónap garanciát biztosítunk, mely idő alatt a fellépő hibák megszüntetését a bejelentésüktől számított két munkanapon belül megkezdjük és a lehető legrövidebb idő alatt helyreállítjuk a rendszer működőképességét.

Ügyfeleinknek lehetősége van a telepített rendszerekre külön karbantartási szerződést kötni, melynek keretében negyedéves időközönként munkatársunk a rendszer teljes átvizsgálását valamint az esetleges hibás berendezések javítását, cseréjét elvégzi. A rendszer meghibásodása esetén a javítást 24 órán belül megkezdjük, munkadíjat nem számolunk fel, csak az esetleges anyagköltséget.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy mind a vállalt garancia, mind pedig a karbantartási szerződés kizárólag a riasztórendszer rendeltetésszerű használata esetén érvényes. Szakszerűtlen beavatkozásért, helytelen használatért, elemi csapásért illetve tartós hálózat-kimaradásért társaságunk nem vállal felelősséget.