Fő tevékenységi körünk a vagyonvédelmi rendszerek távfelügyelete és a hozzá kapcsolódó vagyonvédelmi és kamerás rendszerek telepítése, szervizelése, karbantartása.

Távfelügyelet

Az általunk nyújtott, kivonuló szolgálattal kiegészített távfelügyelet lényege, hogy ügyfeleink riasztó-rendszereinek jelzéseit távfelügyeleti központunk a nap 24 órájában felügyeli és feldolgozza. Jelzés beérkezése esetén operátorunk azonnal megteszi az előre meghatározott, és szükséges intézkedéseket. (Értesíti az ügyfelet, járőrt küld a helyszínre, stb). Szolgáltatásunk keretében ügyfeleinknek lehetősége van alacsonyabb díjszabás ellenében kizárólag telefonos értesítést kérni a riasztási jelzésekről.

Tovább a távfelügyeleti szolgáltatásunkhoz >>>

Kamerás rendszerek

A videó megfigyelő rendszerek mára már a korszerű biztonságtechnikai megoldások szerves részévé váltak, bárki számára elérhetőek. Üzletekben, irodákban, pénzintézetekben, üzemekben, családi házakban telepített megfigyelőrendszerek bűnmegelőző ereje nagy, mivel könnyen azonosíthatóvá teszik az elkövetőt, rögzítik cselekményét, ezért meglétük fokozott biztonságot teremt.

Tovább az általunk kínált kamerás rendszerekhez >>>

Élőerős őrzés

Az ember munkáját sok esetben elvégzi, megoldja a technika, de  teljesen helyettesíteni nem tudja. Telephelyeken, kapuknál legtöbbször nélkülözhetetlen  a vagyonőr  jelenléte.

Tovább az élőerős őrzésünkhöz >>>

Riasztórendszerek

A legtöbben nem hisszük el, hogy egy kellemetlen, tragikus esemény velünk is megtörténhet. Napjainkban sajnos sokszor értesülünk róla, hogy valamelyik ismerősünk lakásába, üzletébe betörtek. Ekkor együtt érzünk barátunkkal, de nem jut eszünkbe, hogy saját érdekünkben megelőző lépéseket tegyünk, mert bízunk abban, hogy ez velünk nem történhet meg. “Á, tőlem nincs is mit elvinni!”. Hallottunk már számtalanszor, de a betörő mégis talált. Ne bízza magát a véletlenre, tegye meg Ön az első lépést családja, vagyona, ingatlana védelmében!

Tovább az általunk kínált riasztórendszerekhez >>>

Beléptető rendszerek

A Kantech beléptető modulok a számítógéptől akár 600 méteres távolságra, míg a kártyaolvasók a Kantech modultól 300 méteres távolságra is elhelyezhetők. Így könnyedén építhető ki KANTECH beléptető rendszer kimondottan nagy épületekben vagy területeken is.

Tovább az általunk kínált beléptető rendszerekhez >>>