Januárban és februárban elengedjük az ÁFÁ-t! Távfelügyeleti csatlakozással, telepítve kínáljuk a DSC teljes vezeték nélküli riasztórendszerét 27 %-al olcsóbban

Az utólagosan telepített riasztórendszer esetében visszatérő probléma, hogy hosszútávon senki nem szereti nézni lakásában a falon kívül futó vezetékeket, legyenek azok akár kábelcsatornában elrejtve. Erre a problémára nyújt megoldást a DSC ALEXOR márkanevű teljes vezeték nélküli rendszere.

A rendszer intelligens eszközei rádióhullámokkal kommunikálnak egymással, így nincsen szükség kábeles összeköttetésre. Ezzel a megoldással Ön jár jól hiszen a riasztórendszer gyorsan, tisztán, falbontás, falvésés nélkül telepíthető, így a telepítés munkadíja is alacsony.  A beépített kommunikátor telefon vonalon, vagy GPRS készülék segítségével lehetővé teszi a rendszer teljes körű távfelügyeletét. Az ALEXOR nem csak betörés ellen nyújt védelmet kiegészíthető szénmonoxid, füst és vízérzékelővel is. Távirányítói hordozható pánikgombként is funkcionálnak, melyek a rendszer kikapcsolt állapotában is képesek riasztani a távfelügyeletünket. Az alapkészlet tartalmazza mindazon eszközöket, melyek egy kisebb családi ház, üzlet, nyaraló védelméhez szükségesek, de a rendszert szükség szerint lehet bővíteni. Az ALEXOR alapkészletét most 40.000 Ft-al olcsóbban kínáljuk távfelügyeleti csatlakozás esetén telepítve, beüzemelve.