Riasztórendszerünket már nem csak helyben kóddal, illetve távirányítóval kezelhetjük, hanem az internet nyújtotta szabadságot kihasználva távolról, pl. munkahelyünkről, vagy akár egy kávézóból is okostelefonról, tabletről is elérhetjük.

A DSC  új, NEO központcsaládja felhasználóbarát és okos megoldásokban gazdag rendszer. Számos új technológiai megoldása közül az egyik a távoli, okostefeonos, tabletes elérés interneten keresztül. Az alkalmazás elérhető androidos és almás telefonokra, ingyenesen letölthető a megfelelő store-kból.

Az applikáció segítségével láthatjuk riasztórendszerünk pillanatnyi állapotát. Mely partíciók élesek, illetve melyek vannak kikapcsolva. A rendszert egyszerűen ki- illetve bekapcsolhatjuk, továbbá megnézhetjük a zónák állapotát is. Ezen túlmenően kimeneteket is vezérelhetünk. Azt tudni kell, hogy a riasztórendszer  különböző gépészeti rendszerekhez vezérléséhez is lehetőséget nyújt megfelelő bővítő moduljain keresztül. Ilyen lehet pl. a fűtés bekapcsolás, az öntöző rendszer vezérlése, légkondicionálás vezérlése, stb. Ezen rendszereket is a megfelelő kiépítettség esetén tudjuk vezérelni az applikáció segítségével.

De nem csak a fentiekre tudjuk használni a távoli elérést, hanem a rendszer képes üzeneteket is küldeni nekünk. Ilyenek pl. ki, mikor, melyik partíciót élesítette, illetve kapcsolta ki, mely zónák riasztanak. Ezek az üzenek a telefon operációs rendszere által támogatottak, így különböző hangokat állíthatunk be hozzájuk, de le is tilthatjuk őket. Az applikáció teljesen biztonságos, többrétegű védelemmel rendelkezik, így a telefon elvesztése esetén idegenek nem tudnak biztonsági rendszerünkhöz hozzáférni.

A részletekért forduljon hozzánk bizalommal!